Angelic Reiki® kurser i Göteborg

( Info om Angelic Reiki® Master Teacher kursen hittar du längre ner på denna sida. )

Angelic Reiki® 1&2 

På Angelic Reiki® 1 & 2 lär du dig att ge healing till dig själv och andra genom att vara en kanal för änglarna. Kursen innebär personligt helande och ett andligt växande. På kursen lär du dig även distanstekniker.

På kursen ingår initieringar, meditationer och många praktiska moment där du övar på att ge Angelic Reiki® till dig själv och andra. De olika momenten på kursen startar igång en utrensning, som kan påverkar både fysiskt och känslomässigt. Det är framförallt några veckor efter kursen som du kan känna av detta, men ibland även innan kursen då du har bokat dig. Här kan du läsa mer om Angelic Reiki®.

 • Datum: 
 • 14 - 16 Feb 2025
 • Tid: Fre kl 16:00 - 19:00, Lördag 10:00 - 17:00 & Söndag kl 10:00 - 17:00
 • Pris: 4500 kr
 • Plats: Göteborgs Reiki - Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg
 • Boka antingen via bokadirekt eller mail: reikigbg@gmail.com  - Ange ditt för & efternamn, mobilnummer, Adress, mailadress. 
 • I samband med bokning, så kommer du få en faktura via mail för anmälningsavgiften på 900 kr. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (3600 kr) betalas på plats vid kurstillfället.
 • Bokningsinfo & avbokningspolicy; läs här

Angelic Reiki® 3&4 

Angelic Reiki® 3 & 4 initieras du till masterenergin, där du får redskapen för att finna din inre mästare i syfte att bemästra ditt eget liv där din verklighet är din egen skapelse. Här fördjupas ditt andliga växande och de nya energiförbindelserna kan aktivera dina andliga gåvor, där din livsväg blir än mer tydlig. Mästarenergierna skapar tillit i din utvecklingsprocess.

På kursen ingår initieringar, meditationer och praktiska moment där du får erfarenhet att utöva olika tekniker av Angelic Reiki®.

Momenten kommer skapa en utrensande effekt och aktiverar inre processer. Detta kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. Här kan du läsa mer om Angelic Reiki®.

 • Datum: 
 • 14 - 16 Mars 2025
 • Pris: 4700 kr
 • Tid: Fredag lö 16:00 - 19:00, Lördag kl 10:00 - 17, Söndag kl 10:00 - 16:00
 • Plats: Göteborgs Reiki - Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg
 • Boka antingen via bokadirekt eller mail: reikigbg@gmail.com - Ange ditt för & efternamn, mobilnummer, Adress, mailadress.
 • I samband med bokning, så kommer du få en faktura via mail för anmälningsavgiften på 900 kr. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (3800 kr) betalas på plats vid kurstillfället.


Angelic Reiki® Professional

Kursen innehåller två delar, där en del är en fördjupning i helandemetoderna och där en del handlar om att arbeta med Angelic Reiki® professionellt. 

Det är först efter professional-kursen, som du kan marknadsföra att du använder Angelic Reiki® som helandemetod. På kursen får du de kunskaper och tekniker som behövs för att arbeta professionellt. 

För att få diplom och rättigheter att använda namnet krävs också att eleven skriver under Etiska regler för Angelic Reiki® ska också skrivas under på denna kurs för att få rättigheter att använda namnet, samt diplom.

På kursen ingår initieringar, meditationer och praktiska moment där du får erfarenhet att utöva olika tekniker av Angelic Reiki®.

Momenten kommer skapa en utrensande effekt och aktiverar inre processer. Detta kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. Här kan du läsa mer om Angelic Reiki®.

 • Datum: - 
 • Tid: Fre, 16:00 - 19:00, Lör & Sön kl 10:00 - 16:00
 • Pris: 4400 kr  
 • Plats: Göteborgs Reiki - Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg
 • Boka antingen via bokadirekt eller mail: reikigbg@gmail.com - Ange ditt för & efternamn, mobilnummer, Adress, mailadress. 
 • I samband med bokning, så kommer du få en faktura via mail för anmälningsavgiften på 1000 kr. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (3300 kr) betalas på plats vid kurstillfället.
 • Bokningsinfo & avbokningspolicy; läs här

Angelic Reiki® Master Teacher

Denna kurs är för dig som vill kunna lära ut Angelic Reiki® till andra. Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen ger frekvenshöjning och fördjupar även ditt helande samt din andliga & personliga utveckling. 

Kursens anpassas efter deltagarnas behov och innehåller repetition, diskussioner, fördjupning samt övningar.  Inga nya tekniker tillkommer utan innehållet är till för att du ska få med dig det du behöver för att känna dig trygg med att hålla Angelic Reiki® kurser för andra.

Som i de andra Angelic Reiki® kurserna, så har initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen en utrensande effekt och sätter igång inre processer - fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig.

Datum: - 

Pris: 6600 kr

Tid: fredag kl 16.00-19.00, lördag 10:00 - 17:00 & söndag kl 10.00-16.00

Plats: Göteborgs Reiki, - Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg

Vad är Angelic Reiki®

Angelic Reiki® är en energetisk healing med änglarnas närvaro och energi/frekvens Denna metod är en mycket kraftfull och djupgående teknik som hjälper till att främja balans, välbefinnande och andlig utveckling etc. 

Här är en beskrivning av Angelic Reiki®

 1. Änglarnas närvaro: I Angelic Reiki® är terapeuten en kanal för de kosmiska krafterna, som kallas änglar. Detta är en mycket högfrekvent energi, som ger djupgående healing. Angelic Reiki® överskrider tid och rum och hjälper till att rena negativa spår av det förflutna på cellulär nivå. Att gå en kurs i Angelic Reiki® är en andlig resa, där du påbörjar ett djupt personlig helande och växande för dig. Du lär dig också ge Angelic Reiki® till andra människor, där den underbara helande energin anpassas efter varje individ för det mest optimala helandet direkt från änglarna.

  1. Fysisk och andlig läkning: Angelic Reiki® syftar till att inte bara främja fysiskt läkande utan också andlig utveckling och upplysning. Metoden rensar energiflödet, balanserar chakrasystemet och arbeta på både djupa nivåer av medvetande och subtila energifält. 
  2. Sessionens process: Klienten ligger bekvämt klädd på en behandlingsbänk med filt. Terapeuten placerar sina händer på övre bröstchakrat och solarplexus, där den högfrekventa anergin går dit den behövs i kroppen.
  3. Spirituell vägledning: Under Angelic Reiki-sessioner kan klienten uppleva andliga visioner, känslor av djup frid. Detta kan variera beroende på individen och deras öppenhet för andlig kontakt.

  Det är viktigt att notera att Angelic Reiki® precis som andra alternativa och holistiska healingmetoder, är en personlig upplevelse och dess effekter kan variera från person till person utefter vad just ditt unika energisystem behöver för att frigöra blockeringar. 

  Här kan du läsa mer om Angelic Reiki®.