Göteborgs Reiki 

Jag som driver Göteborgs Reiki heter Helena Jirenfelt och är certifierad ReikiMaster-terapeut och Soul Realignment® Practioner.  

Reiki är en urgammal energimetod som behandlar orsaken till sjukdomar och andra problem. Med reikins hjälp får du kraft, mod och tillit till att göra förändringar så att du kan leva det liv du önskar. Om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår en tillvaro där vi kan använda vår fulla potential. Jag har en önskan att så många som möjligt ska finna frid, tillit och leva i kärlek och jag känner en stor tacksamhet att ha möjlighet att hjälpa andra människor med reikins helande kraft. Alla som vill kan lära sig reiki och du är varmt välkommen att boka antingen en kurs för att själv kunna ge reiki till dig själv och andra. Jag erbjuder även reikibehandlingar. 

Jag har bestämt mig för att ägna mig helt åt min passion: att vara till tjänst för de som vill förändra sina liv och ansluta till sina högre jag, 

Soul Realignment® - Healing & transformation på själsnivå via Akasha registret

Jag erbjuder även själsläsningar/Soul Realignment®, vilket innebär att jag hämtar information via Akashakrönikan i syfte att transformera människors liv till deras högsta bästa - att leva ett liv i frid och harmoni. I en Soul Realignment® Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka unika gåvor du har samt vad ditt syfte är här på jorden. Du får även veta vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att nå dina mål och drömmar samt leva fullt ut i din sanning. I sessionen ingår även full energirensning där blockeringar frigörs i syfte att du ska kunna leva i din fulla potential. Lär mer här. 

Jag är övertygad om att vi kan skapa mening i våra liv genom att hitta tillbaka till vår allra djupaste, inre sanning.

Reiki - effektiv behandling för kropp och själ

Reikin är en skonsam och effektiv behandling för både kropp och själ. Som reikiterapeut fungerar man som en kanal som förmedlar universell livsenergi till mottagaren. Detta gör att stagnerade flöden aktiveras hos mottagaren, vilket bidrar till en bättre hälsa både fysiskt och psykiskt. 

Reiki stimulerar den naturliga läkningsförmågan

Att få Reiki innebär djup avslappning och leder ofta också till en personlig utveckling. Reiki är en holistisk behandlingsmetod och stimulerar den naturliga läkningsförmågan. En reikibehandling reducerar stress samt hjälper kroppen att läka på alla nivåer; psykiskt, fysiskt och andligt. Här kan du läsa mer om reiki.

Varmt tack för att du kikade in hos mig! Är det något du undrar över eller skulle vilja fråga mig?
Hjärtligt välkommen att ta kontakt på: reikigbg@gmail.com eller 0730-890733


Helena Jirenfelt

ReikiMaster-terapeutSoul Realignment® Pracitioner