Göteborgs Reiki 


Jag som driver Göteborgs Reiki heter Helena Jirenfelt och är certifierad Usui Reiki Master-Terapeut, 
Angelic Reiki® Master Teacher, Prästinna, Sound Healer, Terapeut i Traditionell Kinesisk Medicin, Tarottolkare och konstnär. 

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Reiki är en urgammal energimetod som behandlar orsaken till sjukdomar och andra problem. Med reikins hjälp får du kraft, mod och tillit till att göra förändringar så att du kan leva det liv du önskar. Om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår en tillvaro där vi kan använda vår fulla potential. Jag har en önskan att så många som möjligt ska finna frid, tillit och leva i kärlek och jag känner en stor tacksamhet att ha möjlighet att hjälpa andra människor med reikins helande kraft. Alla som vill kan lära sig reiki och du är varmt välkommen att boka antingen en kurs för att själv kunna ge reiki till dig själv och andra. Jag erbjuder även reikibehandlingar. 

Jag har bestämt mig för att ägna mig helt åt min passion: att vara till tjänst för de som vill öppna sina hjärtan och ansluta till sina högre jag,

Reiki - effektiv behandling för kropp och själ

Reiki är en skonsam och effektiv behandling för både kropp och själ. Som reikiterapeut fungerar man som en kanal som förmedlar universell livsenergi till mottagaren. Detta gör att stagnerade flöden aktiveras hos mottagaren, vilket bidrar till en bättre hälsa både fysiskt, psykiskt och andligt. 

Jag är övertygad om att vi kan skapa mening i våra liv genom att hitta tillbaka till vår allra djupaste, inre sanning. 

Reiki stimulerar den naturliga läkningsförmågan

Att få Reiki innebär djup avslappning och leder ofta också till en personlig utveckling. Reiki är en holistisk behandlingsmetod och stimulerar den naturliga läkningsförmågan. En reikibehandling reducerar stress samt hjälper kroppen att läka på alla nivåer; psykiskt, fysiskt och andligt. Här kan du läsa mer om reiki.

Varmt tack för att du kikade in hos mig! Är det något du undrar över eller skulle vilja fråga mig?

Hjärtligt välkommen att ta kontakt på: reikigbg@gmail.com eller 0730-890733


Helena Jirenfelt

Prästinna, Usui ReikiMaster-terapeut, Angelic Reiki® Master Teacher, Terapeut i Traditionell Kinesisk Medicin, Sound Healer, Tarottolkare och konstnär