Om mig 

Jag som driver Göteborgs Reiki heter Helena Jirenfelt och är certifierad Reikimaster-terapeut och medlem i Förenade Reikiförbundet. Reiki är en urgammal energimetod som behandlar orsaken till sjukdomar och andra problem. Med reikins hjälp får du kraft, mod och tillit till att göra förändringar så att du kan leva det liv du önskar. Om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi.

Reiki - effektiv behandling för kropp och själ

År 2000-2003 gick jag en utbildning i Traditionell Kinesisk Medicin med huvudsaklig inriktning på akupunktur. Sedan några år tillbaka ägnar jag mig framförallt åt Reiki, som är en skonsam och effektiv behandling för både kropp och själ. Som reikiterapeut fungerar man som en kanal som förmedlar universell livsenergi till mottagaren. Detta gör att stagnerade flöden aktiveras hos mottagaren, vilket bidrar till en bättre hälsa både fysiskt och psykiskt. 

Jag har en önskan att så många som möjligt ska finna frid, tillit och leva i kärlek och jag känner en stor tacksamhet att ha möjlighet att hjälpa andra människor med reikins helande kraft. Alla som vill kan lära sig reiki och du är varmt välkommen att boka en kurs för att själv kunna ge reiki till dig själv och andra. 

Reiki stimulerar den naturliga läkningsförmågan

Att få Reiki innebär djup avslappning och leder ofta också till en personlig utveckling. Reiki är en holistisk behandlingsmetod och stimulerar den naturliga läkningsförmågan. En reikibehandling reducerar stress samt hjälper kroppen att läka på alla nivåer; psykiskt, fysiskt och andligt. Här kan du läsa mer om reiki.