Blå Lotus Orakelkort, 2:nd Edition NYHET!

NYHET! 2:nd Edition finns nu att köpa!

Välkommen till Blå Lotus Orakelkort - korten ämnar vägleda dig hem till ljuset inom dig - till ditt hjärtas sång och det du är ämnad för att göra på jorden. De guidar dig och stärker dig på din resa hem till dig själv - till din sanna essens.

44 st Kort med kanaliserade budskap i text och bild. Varje kort är målat i Akvarell, där budskap står baksidan av kortet, som stärker dig på din resa och hjälper dig att navigera i linje med ditt hjärtas sång. 

När du använder korten, så uppmuntras du att tända ett ljus och samla dig en stund. Bjud gärna in dina guider och änglar att skapa ett heligt utrymme runt dig. Du kan välja om du vill dra ett eller flera kort - antingen som generell guidning - eller om du har någon specifik fråga. Du får mest ut av läggningen om du ställer öppna frågor och undviker ja och nej frågor. Texterna till korten erbjuder kraftfulla meddelanden för att hjälpa dig att förbättra både specifika och generella situationer i ditt liv. Du kommer snart utveckla en egen relation till korten och hitta en egen metod och tolkning av dem - tillåt din intuition vägleda dig i varje steg på din andliga resa.

Korten är skapade, bild och text av Helena Jirenfelt

OBS! Göteborgs Reiki har semester i Juli. Vid beställning skickas varan i början av Augusti!

355,00 kr