Cirkel helgat det gudomligt feminina

Känner du dig dragen till gudinnan och längtar efter att stiga in i hjärtats frekvens?

Early Bird-pris för bokningar innan 15/6!

Denna cirkel erbjuder en plats för att utforska din gudomligt feminina kraft, din djupaste visdom och landa hem i dig själv. Rosentemplet är en systerverksamhet till Göteborgs reiki, som är ett gudinnetempel i Göteborg. Där erbjuder vi möjlighet till ett upplevelsebaserat utforskande av andligheten. Vi utgår från det heligt feminina och är inte knutna till någon religion. Rosentemplets webbplats hittar du här.

Vi ses vid 7 tillfällen, varannan torsdag med start den 5:e september kl: 18:00 – 20:30.

Cirkelns träffar är till största del upplevelsebaserade, men vi kommer även att presentera den mystiska och kulturella vaggan som den gudomligt feminina traditionen vilar på.

Vi kommer att vägleda dig in i ditt hjärtas eteriska heliga kammare, platsen där våra själsminnen finns – och platsen där vi börjar komma ihåg vilka vi är. Genom att kliva in i skönheten i ditt eget hjärta återvänder du hem. Din heliga plats i ditt hjärta är en plats för frid och kraft.

Cirkeln erbjuder en djupt helande resa, där vi återtar våra röster genom kraftfulla mantran, omfamnar kroppen som vårt heliga tempel, trummar och känner universums hjärtslag. Vi ägnar oss åt ceremoniella och kreativa aktiviteter, vägledda meditationer och preparation av magisk tinktur. Vi kommer även introducera tarot som en portal till vår egen vägledning.

Du lär känna de gudinnor som kallar dig och hämtar hem och omfamnar bortglömda och förträngda delar inom dig. Det gör vi bland annat genom mötet med den svarta gudinnan - den mest kraftfulla aspekten av gudomen som vi kan möta. Hon bär en svart slöja för skydda vår mänsklighet mot denna oerhörda gudomliga kraft och kärlek som hon är. Hon är urmodern och den gudomliga arketyp som vidgar vårt medvetande och får oss att våga vara och leva i vår sanna essens och att omfamna alla sidor hos oss, mörkret likväl som ljuset. Den svarta gudinnan har många namn beroende på kultur och tradition, såsom Svarta Madonnan, Hel, Kali, etc.

Cirkelträffarna är en plats för varm gemenskap med likasinnade där det finns utrymme att dela och spegla våra processer. Cirkeln är öppen för både män och kvinnor. Vi bär alla på den feminina och maskulina kraften inom oss - yin och yang som behöver mötas i balans.

Genom mötet med det gudomligt feminina vill vi erbjuda dig som kommer till oss möjligheten att omfamna alla delar av dig själv och genom egen upplevelse känna skapelsekraften och gudomen inom dig. Vi kommer även bjuda in den maskulina energin för balans, men huvudsakligt fokus är på att stiga in i den feminina kraften, som hållits tillbaka i tusentals år och nu bereds sin plats.

Vi som håller i cirkeln heter Magdalena Pires Nielsen & Helena Jirenfelt, prästinnor längs hjärtats väg.

Varmt välkommen!

Tema för cirkelträffarna:

1. Den feminina traditionen från sumererna och Egypten och framåt. Meditation; möt den gudinna som är extra aktiv i ditt liv vid denna tid, få verktyg som hjälper dig att samverka med henne. Skapandet av ditt inre och yttre altare.

2. Hjärtats heliga utrymme och din djupaste visdom utforskas med hjälp av Maria Magdalena, vars tradition vi går igenom.

3. Tarot - Stora Arkanan - Arketyperna och människans utvecklingsprocess. Vi övar enkel tarotläggning med varandra. Kortlekar finns att låna och man kan även ta med egen lek om man vill.

4. Måncyklerna – Att leva i enlighet med cyklerna för hälsa och balans, vi utför en fullmåneceremoni.

5. Svarta Madonnan (de svarta gudinnorna) – vem hon är och upplevelsen av att stiga ner i ditt mörker och möta den svarta gudinnan i hennes krypta.

6. Magiskt arbete med preparation av tinktur och hur dettaa sorts arbete kan främja intentioner och processer i vår utveckling.

7. Avslutningsceremoni

Praktisk information;

  • Start: Torsdag 5 september
  • 7 träffar varannan torsdag: 5/9, 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 28/11.
  • Tid: 18:00 – 20:30
  • Pris: Early Bird-pris för bokningar innan 15/6 är 2499 kr. Därefter 2900 kr. (Delbetalning möjlig, kontakta oss.)
  • Plats: Rosentemplet & Göteborgs Reiki, Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg
  • Anmälan till: rosentemplet@gmail.com, eller sms till 0730 - 89 07 33. Obs! Begränsat antal platser.