Reikibehandlingar i Göteborg

 Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård  

Reikibehandling, 60 min, 855 kr

Usui Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som är djupt avslappnande och har hälsosamma effekter både vad gäller det fysiska, mentala & andliga planet och är personligt utvecklande. Reiki är mycket effektivt mot tex stressrelaterade problem, oro, ångest, depression och värk.

Reiki frigör blockeringar i livsenergins flöde och känslor kommer upp till ytan för att läkas, vilket ger ny energi i livet.

Terapeuten fungerar som en kanal för energin, där energin automatiskt går dit den bäst behövs. Vi börjar med ett inledande samtal om vad klienten önskar få hjälp med. Under själva reikibehandlingen, så ligger klienten på en massagebänk, fullt påklädd under en filt där reikiterapeuten håller varierande, stilla handpositioner på kroppen eller i auran/energikroppen. Sessionen avslutas med ett samtal där klienten och terapeuten går igenom upplevelser under behandlingen.

Maria Magdalena Healing, 45 min, 840

Magdalenaflamman är en evig eld av den gudomliga modern, Gudinnans rena essens av villkorslös kärlek.

Maria Magdalenas frekvenser hjälper oss med att hela och aktivera det gudomligt feminina inom oss, som kollektivt förträngts under tusentals år under den patriarkala eran.

Att omfamna allt inom oss, där inget ska tas bort, utan snarare omvandlas, kan vi bli hela. Maria Magdalena bistår oss med att skapa balans i våra motsatser och bli hela.

Hennes frekvens är en transformativ och alkemisk kraft, som hjälper oss genom trauman från tidigare liv, och stöder oss att förankra tillbaka i minnet av de helande krafter vi alla har tillgång till.

Hon hjälper oss med att förkroppsliga vår kraft och visdom.

Maria Magdalena är portalen in till oss själva, där vi med hjälp av hennes frekvenser balanserar kropp, sinne och själ - där det handlar om att förkroppsliga det gudomliga inom oss.

Reiki + Sound Healing, 60 min, 855

Här kombinerar jag reiki med sound healing, där både reikins helande kraft samt frekvenserna från klangskålarna återställer kroppens naturliga energiflöde, lindrar stress, värk, mentala problem såsom oro, ångest, depression etc.

Soundhealing främjar balansen mellan alla kroppens system för att skapa en miljö där läkning kan ske. Det är en av de äldsta kända former av helande och är en mycket god terapiform för den som vill komma ned i varv, lindra stress, värk och öka det allmänna välbefinnandet.

Frekvenserna från klangskålarna återställer kroppens naturliga energiflöde. Dess kraftfulla vibrationer påverkar oss människor genom resonans (eko, återklang). Detta är vibrationer och ljudvågor som påverkar hela dig, även den fysiska kroppen.

Forskning kan idag påvisa att soundhealing är ett fantastiskt verktyg för att lindra stress.

Sound Healing har sina rötter i många gamla kulturer runt om i världen och har blivit allt mer populär som en alternativ komplementär terapiform i modern tid.

Angelic Reiki® behandling, 45 min, 840 kr

Änglar är kosmiska krafter och genom Angelic Reiki® påverkas energisystemet på djupet. Det är ett healingsystem av vår tid, som renar och balanserar energier i den känslomässiga, fysiska, mentala nivån likväl som tidigare liv, den genetiska koden samt frigör negativ programmering från våra förfäder/förmödrar och blockeringar i många olika dimensioner.

Angelic Reiki® överskrider tid och rum och hjälper till att avsluta negativa spår av det förflutna på cellulär nivå. Denna metod renar energisystemet på djupet.

Angelic Reikin hjälper en att hitta tillbaka till sin längtan och kan aktivera ens andliga gåvor.

Andra effekter av en Reiki-behandling är:

 • Minskad stress
 • Smärtlindrande - helar orsak till värk
 • Avslappning
 • Höjt immunförsvar
 • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet/ökat medvetande
 • Emotionellt lugnande - effektiv vid oro, ångest, depression etc och allmänt ökande välbefinnande.
 • Helande på själsnivå

En behandling i Angelic Reiki® är mycket kraftfull och pågår därför lite kortare tid än en vanlig reikibehandling. Under en session har man ett litet samtal före behandlingen, där du sätter en intention med vad du önskar bli hjälpt med. Sedan pågår energibehandlingen ca 20-25 min. Efteråt har vi ett litet samtal och ventilerar behandlingen. Totalt tar sessionen inkl. samtal ca 45 min.

Man håller dessutom händerna på endast en och samma handposition under hela sessionen, då energierna går dit de ska.

Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård.

Tarotvägledning, ca 40 min, 777 kr

Varje tarotkort är en port till ökat medvetande och erbjuder vägledning, visdom och andlig tillväxt. Jag använder Tarot som ett verktyg för att du ska finna visdomen inom dig, så att du bättre kan se en situation med objektivitet och hjälpa dig att navigera ditt hjärtas väg. Tarotkorten används som ett coachande verktyg gällande din personliga och andliga utveckling. Vad du behöver fokusera på just nu på din livsresa och få klarhet om vilka utmaningar och styrkor du bär med dig på din väg framåt. Korten ställer även frågor, vilket innebär att det är en interaktiv process. Tarotvägledningen fokuserar på att stärka dig på din livsresa. Utöver en traditionell tarotvägledning, så ingår även att jag räknar ut & gör analys av livskort & årskort (livskortet är den energi som präglar din nuvarande inkarnation & årskortet är det kort som präglar ditt nuvarande år). Om du önskar få årskorts- & livskortsanalys, vänligen meddela de första sex siffrorna i ditt personnummer i meddelanderutan i samband med bokning, så förbereder jag uträkning och analys innan ditt besök.

Reiki + Tarotvägledning, 60 min, 855 kr

Här kombinerar jag en klassisk reikibehandling med en tarotvägledning. Jag använder Tarot som ett verktyg för att du ska finna visdomen inom dig, så att du bättre kan se en situation med objektivitet och hjälpa dig att navigera ditt hjärtas väg.

Tarotkorten används som ett coachande verktyg gällande din personliga och andliga utveckling. Vad du behöver fokusera på just nu på din livsresa och få klarhet om vilka utmaningar och styrkor du bär med dig på din väg framåt. Korten ställer även frågor, vilket innebär att det är en interaktiv process. Tarotvägledningen fokuserar på att stärka dig på din livsresa.

Vi ägnar ca 30 min till reiki och 30 min till tarotvägledningen.


Så går en reikibehandling till

En Reiki-behandling är en lugn och avkopplande upplevelse som äger rum i en lugn och rogivande miljö. Här är en översikt över hur en typisk Reiki-behandling går till:

 1. Förberedelse och inledning: Reiki-terapeuten förklara processen för klienten och besvara eventuella frågor. 
 2. Plats och klädsel: Klienten behåller sina kläder på under sessionen. Ha gärna bekväma kläder. 
 3. Positionering: Klienten ligger på en behandlingsbänk, men det är också möjligt att sitta i en bekväm stol om det är svårt att ligga. 
 4. Handpåläggning: Reiki-terapeuten placerar sina händer på eller nära olika delar av klientens kropp. Denna placering kan inkludera områden som huvudet, nacken, axlar, magen och benen. Utövaren kan också arbeta utan att vidröra kroppen om klienten föredrar det. Utövaren använder olika handpositioner för att rikta energin till olika områden. 
 5. Energiflöde: Reiki-terapeuten är en kanal för den universella energin, dvs reiki, att flöda genom och vidare ut genom händerna till mottagaren. Utövaren arbetar med att balansera och harmonisera klientens energiflöde.
 6. Avslappning och lugn: Under behandlingen uppmuntras klienten att slappna av och vila. De  flesta människor känner en känsla av djup avslappning och frid under sessionen.
 7. Sessionens längd: En typisk Reiki-session inklusive ett kort samtal före och efter sessionen varar vanligtvis en timme, men längden kan variera något beroende på utövarens stil och klientens behov.
 8. Avslutning: När sessionen är över kan Reiki-terapeuten meddela klienten att sessionen är klar. Klienten kan ta sin tid att vakna upp om de har sjunkit in i en djup avslappning.
 9. Efter en Reiki-behandling: kan det vara bra att dricka vatten och ge sig tid att integrera upplevelsen. Vissa människor kan uppleva omedelbara känslor av lugn och lättnad, medan andra kan märka effekterna över tid. Det är viktigt att komma ihåg att Reiki är en personlig upplevelse och att upplevelser kan variera från session till session. Kroppen vet vad den är redo att släppa och reiki energin anpassas efter ditt unika energisystem.