Tjänster - Reikibehandlingar  

 Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård  

Reiki, energibehandling, 60 min 777 kr

Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som är djupt avslappnande och har hälsosamma effekter både vad gäller det fysiska, mentala & andliga planet och är personligt utvecklande. Reiki är mycket effektivt mot tex stressrelaterade problem, oro, ångest, depression och värk. 

Reiki frigör blockeringar i livsenergins flöde och känslor kommer upp till ytan för att läkas, vilket ger ny energi i livet. 

Terapeuten fungerar som en kanal för energin, där energin automatiskt går dit den bäst behövs. Vi börjar med ett inledande samtal om vad klienten önskar få hjälp med. Under själva reikibehandlingen, så ligger klienten på en massagebänk, fullt påklädd under en filt där reikiterapeuten håller varierande, stilla handpositioner på kroppen eller i auran/energikroppen. Sessionen avslutas med ett samtal där klienten och terapeuten går igenom upplevelser under behandlingen.

Betalning sker på plats efter behandlingen.

  • Plats: Göteborgs Reiki - Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg 
  • Bokningsinfo & avbokningspolicy, läs här

Reikibehandling + Andlig Coaching, 60 min, 777 kr

Står du inför ett vägval i livet? Känner du att något kallar, men vet inte vad? Är du i processen med att öppna upp för en livsväg där du är mer i linje med ditt själsjag och det ditt hjärta längtar efter?

Dessa coachingsamtal sker i kombination med en reikibehandling eftersom det är en fantastisk kombination att även öppna upp på ett djupare energimässigt plan i syfte att frigöra din livskraft och få tillgång till din fulla potential.

Genom att kombinera reiki med andlig coaching, får du det bästa av två världar. Jag hjälper dig att skapa tydliga intentioner som leder dig vidare till nästa steg i din utveckling. Gamla programmeringar som håller dig tillbaka i din livskraft medvetandegörs och metoder förmedlas om hur du kan frigöra dig från dem. Jag vägleder dig in i den riktning där din själs längtan bor. Sessionen är på en timme, där vi fördelar tiden ca 25 min reiki + 35 min coaching. Varmt Välkommen!


Reiki distansbehandling, 50 min 555 kr

Reiki distansbehandling fungerar lika effektivt som en vanlig fysisk behandling. Reikienergi är oberoende avstånd. Se info ovan om reikins positiva effekter. 

  • När du bokat en distansbehandling, så kontaktas du via telefon när din bokade tid startar. Där får du instruktioner om behandlingen. 
  • Se till att befinna dig på en lugn plats, där du kan ligga eller sitta bekvämt och slappna av under den tid behandlingen pågår. 
  • Efter avslutad behandling kontaktas du igen via telefon där vi ventilerar upplevelsen av behandlingen. 
  • Den totala tiden är 50 min, varav själva reikisessionen pågår i 30 min. Telefonsamtal före & efter reikisessionen gör att den totala tiden blir 50 min.
  • När du bokat en tid, så kommer en faktura skickas via mail till dig, där du kan betala distansbehandlingen alternativt via swish efter genomförd behandling.