Tjänster - Reikibehandlingar  

 Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård.  


  • Pga covid-19 har jag en kvarts mellanrum mellan klienterna, där jag spritar alla ytor samt minskar träffyta mellan klienter. Har du minsta symptom, så går det bra att avboka samma dag som din bokade tid. 

Reiki, energibehandling, 60 min 650 kr

Reiki är djupt avslappnande och har hälsosamma effekter både vad gäller det fysiska och mentala planet. Perfekt om du har problem med stress, oro, depression, värk eller vill luckra upp blockeringar.

  • Under behandlingstiden ingår klassiska handpositioner enligt Usui Reiki metoden, chakrabalansering, aurarening samt samtal före och efter behandlingen.
  • Behandlingen går till på följande vis: Klienten ligger fullt påklädd på en behandlingsbrits medan jag som terapeut håller mina händer antingen en bit ovanför eller direkt på kroppen och förmedlar Universell Livsenergi till klienten.
  • Plats: Yogarummet Majorna, Godhemsgatan 4, 414 67 Göteborg. Spårvagnshållplats: Majvallen. Spårvagn 11
  • Entrédörren är låst under behandling, då det inte finns väntrum. Dörren låses upp ca 10 min före din bokade tid börjar.
  • Pga corona, så är det ok att avboka samma dag som din bokade tid om symptom skulle uppstå.

Reiki distansbehandling, 30 min 

Reiki distansbehandling fungerar lika effektivt som en vanlig fysisk behandling. Reikienergi är oberoende avstånd. Se info ovan om reikins positiva effekter. 

  • När du bokat en distansbehandling, så kontaktar jag dig via sms ca 10 minuter innan behandlingstiden, där jag skickar instruktioner om behandlingen. 
  • Se till att befinna dig på en lugn plats, där du kan ligga eller sitta bekvämt och slappna av under den tid behandlingen pågår. 
  • Efter avslutad behandling kontaktas du via telefon igen där vi ventilerar upplevelser av behandlingen. 
  • Betalning sker via swish samma dag, men innan behandlingen påbörjas: 0730-890733.

400 kr

Reikiträff

Datum: Söndag 11 Oktober kl 10:30 - ca 13:00
Reikiträffen är till för dig som gått någon kurs i Reiki. Detta är ett ypperligt tillfälle att träffa andra reikiutövare, praktisera reiki och utbyta erfarenheter samt ställa frågor till varandra. På träffen börjar vi med att ge reiki till varandra och sedan fikar vi. Vid behov kan vi också träna på olika tekniker. Reikiträffarna är helt fritt från prestationer och är till för att utveckla och ge inspiration till dig som är reikiutövare. Välkommen! Boka reikiträff via mail: reikigbg@gmail.com

150 kr