Gudinneceremoni för transformation - Fullbokad! 

Vi har nu glädjen att öppna upp för gudinneceremoni längs årshjulet med start den 31:a Oktober - på Samhain, även kallad halloween och kvällen är också gudinnan Hels afton - dygnet på året där slöjan mellan världarna är som tunnast.

Vi startar med att öppna cirkeln och skapa ett heligt och tryggt space, där vi renar utrymmet och bjuder in de fyra kardinalänglarna samt Gudinnan. Därefter introducerar vi Gudinnan Hel och på vilket sätt hon kan stödja dig. Ni kommer vägledas med trumma och göra en inre resa och möta gudinnan Hel, som hjälper dig att transformera det som inte längre tjänar dig för att möjliggöra att du kan födas in i något nytt. Tillsammans sjunger vi ett helande mantra. Vi avslutar med en gemensam sharing med värmande ört-te och för de som vill får också en helande tinktur. Vi drar tarotkort/orakelkort och varje deltagare får ett budskap från gudinnan.

Hel är en fornnordisk gudinna, som är till hjälp i transformationsprocesser. Hon är en själs-helare som håller uppe passagen mellan de jordliga och spirituella dimensionerna. Hennes visdom stödjer processer av att frigöra rädslor och det som inte längre tjänar oss för att möjliggöra att vi kan födas in i något nytt. Hon visar sig med den energi, som vi behöver just nu och kan därför yttra sig på många olika sätt, eftersom vi alla är unika.

I uråldrig tid uppfattas Hel som en kosmisk helhet (därav namnet) och det är också den betydelsen ordet Hel innebär: Fullkomlighet, helhet, evighet. Från helhetens livmoder, ginnungagapet, utgick sedan det som skapades.

Det är när vi omfamnat allt inom oss som vi blir helade. Det är inte för intet vi har orden hel, att hela, helas, helig, helgad - de är sprungna från det gudinnan Hel just hjälper oss med. Känner du att det kallar?

Ceremonin hålls av Helena Jirenfelt, som driver Göteborgs Reiki och Magdalena Pires Nielsen, som driver Energylife och som båda vandrar längs hjärtats väg med gudinnan.

Varmt välkommen! 

  • Datum: 31 Oktober
  • Tid: Kl 18:00 - ca 19:30
  • Pris: 350 kr
  • Plats: Göteborgs Reiki / Energylife - Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg
  • Bokas: Det är fullbokat!