Ceremonier längs årshjulet

Varmt välkommen på ceremonier längs årshjulet. Här ser du kommande ceremoni. I gudinnetraditioner finns ofta en djup förankring i naturens cykler och årstidernas växlingar. Årshjulet representerar dessa cykler och symboliserar födelse, död och återfödelse.


Kommande ceremoni, Sommarsolståndet, 18 Juni 2024

Rosentemplet är en systerverksamhet till Göteborgs reiki, som är ett gudinnetempel i Göteborg. Där erbjuder vi möjlighet till ett upplevelsebaserat utforskande av andligheten. Vi utgår från det heligt feminina och är inte knutna till någon religion. Rosentemplets webbplats hittar du här.

Varmt välkommen till en ceremoni för sommarsolståndet som i keltisk mystik motsvarar högtiden Litha. Solen är nu som starkast, jorden fylls av solig eter och guden och gudinnan står i sin fulla kraft. Vi går in i denna kraft genom att bjuda in Isis och Osiris som representerar det gudomligt feminina och det gudomligt maskulina.

När de förenas inom oss aktiveras vår djupaste kraft - vi helas och förlöses.

För de som vill erbjuds ett kraftfullt Isis-Osiris elixir som vibrerar i deras förenande frekvenser.

Vi går in i djup meditation där vi kopplar upp oss på både vår maskulina och feminina sida och bjuder in den solara kraften för att bringa läkning, förening och helhet till var och en av oss och vidare till vår omvärld.

Vi avslutar med samtal om våra upplevelser och insikter. Vi drar kort och var och erbjuds en personlig tolkning av budskapet.

Helena och Magdalena kommer även att prata om det egyptiska mysteriet av Isis och Osiris samt medvetandegöra de feminina och maskulina krafterna inom oss och hur vi märker att de är i balans/obalans i vårt dagliga liv.

Plats: Vid bra väder ses vi i Botaniska trädgården, där vi möts vid entrén (vi kommer sedan tillsammans gå till en avskild plats där vi kan hålla ceremonin ifred). Var och en tar med en filt att sitta på. Om det är regn, så ses vi i Rosentemplet, Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg. (Val av plats meddelas på Rosentemplets FB dagen innan eventet.)

De som håller i ceremonin är Magdalena Pires Nielsen och Helena Jirenfelt.

Tid: kl 18:00 - ca 20:30

Anmälan till: 0730-890733, swish 350 kr (Helena Jirenfelt)

Plats: Rosentemplet/ Göteborgs Reiki, Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg

Begränsat antal platser!

Varmt Välkommen!