Tarotvägledning på distans

Tarot är ett underbart verktyg för att hjälpa oss att medvetandegöra saker i vår tillvaro och är stärkande för vår personliga och andliga utveckling. 

Tarotvägledning på distans!

Erbjudande September: 444 kr (origianlpris 777 kr)

(Gäller bokningar som görs t.om 30 sept 2023)

Under september månad erbjuder jag tarotvägledningar på distans. Jag fokuserar vägledningen kring ditt hjärtas väg och vad du behöver medvetandegöra för din personliga och andliga utveckling. 

Jag tar även reda på och gör en analys av ditt livskort och årskort både för 2023 & 2024 (livskortet representerar den energi som präglar din nuvarande inkarnation och kan förklara stora teman i ditt liv & årskortet är det kort som präglar ditt nuvarande år.

Har du specifika frågor, så skickar du med frågan i samband med bokning. Obs: Jag svarar inte på ja och nej frågor eller använder korten som spådom - utan som ett coachande verktyg för att stärka och vägleda dig på din väg, där korten bär med sig visdom och medvetandegör de energier som är aktiva i ditt liv just nu och framåt.

En tarottolkning är en nedstigning i det omedvetna för att återkomma på en högre medvetandenivå. Ett fokuserat arbete innebär att något okänt blir synliggjort. Frågaren förvandlas från okunnig till upplyst i någon aspekt och tar därmed ett steg i sin individuationsprocess (utvecklingsprocess).

Jag kommer att spela in kortläggningen och skicka dig en länk. Efter bokad tid, så får du vägledningen via mail med länk inom en vecka.

  • Pris: Erbjudande! 444 kr (Originalpris: 777 kr) - Gäller bokningar tom 30 Sept 2023. Jag skickar en faktura om du bokar via mail. Om du bokar via webbshop, så betalas vägledningen i samband med det köpet via paypal.
  • För bokning: Maila: reikigbg@gmail.com eller köp via webbshop
  • OBS, läs följande info noggrant: Vid bokning, så behöver jag följande uppgifter: 
  1. Ditt för- och efternamn

  2. Åtta siffror i ditt personnr, tex: 1981-07-31 (för uträkning & analys av ditt livs- & årskort). 

  3. Om du har någon specifik fråga du önskar få klarhet över, så kan du addera detta i mailet. Om du ej skickar en fråga, så gör jag en vägledning med fokus på ditt hjärtas väg och din personliga & andliga utveckling.

  • Efter bokad tid, så får du vägledningen via mail med länk inom en vecka. 

Recensioner av tarotvägledningar

Tack Helena för idag, jag fick så mycket med mig från Tarotläggningen! Du hjälpte mig att se det som är oklart. Kan verkligen rekommendera Helena, hon är seriös, mycket kunnig och en varm och go person.

Seija Hast

Göteborg

Får rysningar av att tarotläsningen, stämde så klockrent. Tack så jättemycket!

Lina Olsson

Umeå

Tack finaste Helena! Det va verkligen precis. Stort tack för dina ord. En påminnelse om det jag innerst inne redan vet, en ro i att vila i det som är och en påminnelse om att välja rätt väg för min egen skull.

Madelene Turunen

Gävle

Din läsning resonerar fullt ut med hur jag känner & själv anar kring min utveckling. Tusen tack!

Camilla Johansson

Stockholm

Tack för läsningen! Hjälpte mig att sätta ord på saker jag känt, men inte riktigt formulerat. Nu känns allt så mycket klarare! Verkligen spot on!

Tove Karlsson

Malmö

Så stark upplevelse att ta del av din tarotläsning. Jag resonerade starkt och känner mig stärkt. Tack!

Sandra Jönsson

Vänersborg

Har fått vägledning några gånger förr, men din slår alla med hästlängder. Du har träffat så precis, otroligt duktig är du och jag kommer att rekommendera dig varmt framöver.

Olle Ljungström

Karlstad

En tarotläsning hos Helena var så mycket mer än tolkning av korten. Helena använde korten, och dess innebörd, för att öppna en portal till en djupare ström av budskap. Jag rekommenderar Helena varmt till den som känner sig kallad.

Sara M

Göteborg

Jag vågar nu äntligen tro på den väg jag drömmer om. Tack!

Gabriella Adolfsson

Falun