Tarotvägledning i Göteborg

Svaren finns redan inom dig. En tarotläsning kan hjälpa dig att komma i kontakt med din inre visdom.

Tarotläsning, livskort & årskort, ca 30 - 40 min, 444 kr

Varmt välkommen på tarotvägledning, där även livskort och årskort ingår. Tarotkorten används som ett coachande verktyg gällande din personliga och andliga utveckling. Vad du behöver fokusera på just nu på din livsresa och få klarhet om vilka utmaningar och styrkor du bär med dig på din väg framåt. Korten ställer även frågor, vilket innebär att det är en interaktiv process. Tarotvägledningen fokuserar på att stärka dig på din livsresa. Jag spår inte i tarotkort, utan använder dem för att öppna upp den visdom och de budskap ditt liv behöver just nu i syfte att hjälpa dig att navigera i linje med ditt hjärtas sång. Utöver en tarotläggning, så räknar jag ut och gör en analys av ditt livskort och årskort. För denna uträkning behövs dina första sex siffror i personnumret. 

Livskort - Ditt livskort är det tarotkort kopplat till din födsel och person. Det visar teman som ditt liv präglas av och vad du är här för att lära dig samt ger råd om hur du tar dig an dina utmaningar på ett stärkande sätt. Livskortet kan hjälpa dig att förstå dig själv bättre. 

Årskort - Årskortet berättar om vilket tema ditt pågående år präglas av. De utmaningar och möjligheter du står inför. Kortets arketypiska energi påverkar oss och bär även med sig visdom kring hur vi bäst tar oss an våra utmaningar vi står inför.

Reikibehandling + Tarotvägledning, 60 min 777 kr

Här kombinerar jag en klassisk reikibehandling med en tarotvägledning. Jag använder Tarot som ett verktyg för att du ska finna visdomen inom dig, så att du bättre kan se en situation med objektivitet och hjälpa dig att navigera ditt hjärtas väg.

Tarotkorten används som ett coachande verktyg gällande din personliga och andliga utveckling. Vad du behöver fokusera på just nu på din livsresa och få klarhet om vilka utmaningar och styrkor du bär med dig på din väg framåt. Korten ställer även frågor, vilket innebär att det är en interaktiv process. Tarotvägledningen fokuserar på att stärka dig på din livsresa.

Vi ägnar ca 30 min till reiki och 30 min till tarotvägledningen. 

Rider Waite - Pamela Smith Tarotkort - Handmålad i Akvarell av Helena Jirenfelt - se kort här

Referenser

Tack Helena för idag, jag fick så mycket med mig från Tarotläggningen! Du hjälpte mig att se det som är oklart. Kan verkligen rekommendera Helena, hon är seriös, mycket kunnig och en varm och go person.

Seija Hast

Göteborg

Får rysningar av att tarotläsningen, stämde så klockrent. Tack så jättemycket!

Lina Olsson

Umeå

Tack finaste Helena! Det va verkligen precis. Stort tack för dina ord. En påminnelse om det jag innerst inne redan vet, en ro i att vila i det som är och en påminnelse om att välja rätt väg för min egen skull.

Madelene Turunen

Gävle

Din läsning resonerar fullt ut med hur jag känner & själv anar kring min utveckling. Tusen tack!

Camilla Johansson

Stockholm

Tack för läsningen! Hjälpte mig att sätta ord på saker jag känt, men inte riktigt formulerat. Nu känns allt så mycket klarare! Verkligen spot on!

Tove Karlsson

Malmö

Så stark upplevelse att ta del av din tarotläsning. Jag resonerade starkt och känner mig stärkt. Tack!

Sandra Jönsson

Vänersborg

Har fått vägledning några gånger förr, men din slår alla med hästlängder. Du har träffat så precis, otroligt duktig är du och jag kommer att rekommendera dig varmt framöver.

Olle Ljungström

Karlstad

En tarotläsning hos Helena var så mycket mer än tolkning av korten. Helena använde korten, och dess innebörd, för att öppna en portal till en djupare ström av budskap. Jag rekommenderar Helena varmt till den som känner sig kallad.

Sara M

Göteborg

Jag vågar nu äntligen tro på den väg jag drömmer om. Tack!

Gabriella Adolfsson

Falun