a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

Välkommen till Göteborgs första tarotfestival - Fullbokad! 

Är du inbiten tarotnörd? Har du köpt en tarotlek, men vet inte vad du ska göra nu? Kan du inte få nog av tarotläsningar? Oavsett vad du har för erfarenhet eller förhållande till tarot erbjuder Tarotfestivalen något för alla!

Den 14:e oktober öppnar vi upp dörrarna för en heldag med fokus på tarot och alla dess användningsområden. Du får möjlighet att ta del av spännande föresläsningar och workshops under dagen, bland att av Lisa Cronstedt, författare till två böcker om jungiansk tarot och även kursledare inom samma område. Du kan även ta del av privata tarotläsningar av professionella tarottolkare till förmånliga festivalpriser.

Du kommer också kunna köpa och byta tarotlekar och lära dig mer om oss som älskar tarot i Göteborg med omnejd. Det här är ett ypperligt tillfälle att nätverka med personer som har samma intresse som du, eller skaffa dig ett nytt intresse.

Tarotfestivalen arrangeras av Helena Jirenfelt som själv skapat en tarotlek, erbjuder vägledning och kurser inom tarot, samt är grundare till Göteborgs Reiki. Tarotfestivalen hålls i Göteborgs Reikis lokaler.

Medarrangör är Reset Minds Tarot Master Academy som erbjuder Sveriges bredaste utbud av tarotkurser, läs mer på resetminds.com/tarot

  • När: 14/10 mellan kl: 11-16
  • Var: Göteborgs Reiki - Koopmansgatan 10, 414 65 i Göteborg
  • Kostnad: Inträde 200:-, Föreläsningar & Workshops ingår i inträdet, eventuella förmånliga festivalpriser för individuella läsningar kan tillkomma.
  • Anmälan: Festivalen är fullbokad!
.