Själsläsning 

Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden? I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka unika gåvor du har samt hur du lever i linje med ditt sanna jag. I mina läsningar hämtar jag information från Akashakrönikan, där all information om oss på själsnivå existerar som energiminnen. 

Det var oerhört givande för mig att få mer insikt kring hur jag kan förstärka min själsliga energi och hur jag kan utvecklas själsligt. Helena hittade viktiga händelser från akashakrönikan som gav förklaringar till situationer och händelser som jag konfronterats med många gånger i det här livet. Hon hjälpte mig att rensa negativa kopplingar från det förflutna och det är jag väldigt tacksam för. Helena var varm och visade stor omtanke och respekt för mina upplevelser. Jag kan starkt rekommendera Helena.  Lotta Nilsson - Göteborg

Själsprofilsläsning

I en själsprofilsläsning får du reda på vilka dina starkaste själsenergier är och vilka andliga gåvor du har, vilket berättar vad du är ämnad att göra för att leva i linje med ditt själsjag.

Ju mer vi lever i linje med vår själ, desto mer överflöd, flow, glädje och lycka kan vi skapa i våra liv.

Att inte leva i linje med sin själ, skapar brist av olika slag och man får en känsla av att inte komma framåt i livet så som man önskar. I själsprofilsläsningen får du reda på vilka justeringar som behöver göras för att komma i linje med ditt sanna jag.

I alla mina läsningar utgår jag och hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns.

PRIS: Själsprofilsläsning: 880 kr 

I priset ingår:

  • Mitt förarbete
  • Telefonsession 30-45 min eller session på plats i min lokal, beroende på vad du önskar.
  • inspelat material. 

Maila eller fyll i formuläret längst ner på sidan för att boka en själsprofilsläsning: reikigbg@gmail.com

Jag återkopplar inom kort, så kommer vi överens om en lämplig tid och dag för vår Själsprofilsläsning via telefon. 

Fastighetsrensning

Med en fastighetsrensning höjer du bostaden vibration och den blir rensad från energier som står i vägen för din fria energi att verka.

Känner du att din fastighet behöver rensas från tunga energier och jordbundna själar etc? då kan jag hjälpa dig med en fastighetsrensning.

Det är också vanligt att man efter en Soul Realignment® session kan många känna att bostaden inte längre matchar en energimässigt och man känner obalanserna på ett mer påtagligt sätt. Då kan det vara en god idé att göra en fastighetsrensning, som höjer bostadens vibrationer.

För att rensa en fastighet, så behöver jag ej vara på plats fysiskt, utan rensningen sker på distans. Det enda jag behöver är adressen till bostaden. Du behöver vara ägare eller på annat sätt vara ansvarig för bostadens ekonomi. Då är du knuten till den på energinivå och har makt att förändra dess energi.

PRIS: Fastighetsrensning, 500 kr.

Alla mina sessioner sker via telefon. Maila mig för en Soul Realignment Session; soulenergy.studio@gmail.com

Vid det inbokade telefonmötet kommer jag redan ha gjort arbetet och vårt möte är helt till för att fastighetsrensningen ska nå din medvetenhet och ge möjlighet till din egen etablering av den nya energin. Telefonmötet tar ca 15 minuter. 


Välkommen att boka din själsläsning eller fastighetsrensning

Välkommen att boka är. Ange vilken tjänst du önskar boka. Du får en återkoppling via mail inom kort, där vi kommer överens om lämpligt datum för telefonsessionen. Du kan även boka tid via bokadirekt. Jag kommer att kontakta dig även efter den bokningen via bokadirekt för att få de uppgifter jag behöver inför själsläsningen. Faktura skickas i separat mail efter att tid är bokad samt att jag har fått de uppgifter jag behöver inför läsningen. 

Själsläsningar

Med en själsläsning får du reda på vilka dina starkaste själsenergier är och vilka andliga gåvor du har, vilket berättar vad du är ämnad att göra för att leva i linje med ditt själsjag. När vi lever i linje med vårt sanna jag, så skapas mer överflöd i livet av den anledningen att man samarbetar med de andliga gåvor man har med sig in i detta livet. Därmed får man chans att använda hela sin potential och leva sitt liv fullt ut i alla aspekter. Att inte leva i linje med sin själ, skapar brist av olika slag och man får en känsla av att inte komma framåt i livet så som man önskar. 

Få reda på dina andliga gåvor & kvaliteter med själsläsning

Själsläsningen ger dig klarhet kring din livsväg. Genom fokus på dina andliga gåvor, får du reda på vilka kvaliteter du har med dig i livet och vilka områden som skapar överflöd i ditt liv.