Själsläsning 

Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden? I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka unika gåvor du har samt hur du lever i linje med ditt sanna jag. I mina läsningar hämtar jag information från Akashakrönikan, där all information om oss på själsnivå existerar som energiminnen.

I en själsprofilsläsning får du reda på vilka dina starkaste själsenergier är och vilka andliga gåvor du har, vilket berättar vad du är ämnad att göra för att leva i linje med ditt själsjag.

Ju mer vi lever i linje med vår själ, desto mer överflöd, flow, glädje och lycka kan vi skapa i våra liv.

Att inte leva i linje med sin själ, skapar brist av olika slag och man får en känsla av att inte komma framåt i livet så som man önskar. I själsprofilsläsningen får du reda på vilka justeringar som behöver göras för att komma i linje med ditt sanna jag.

I alla mina läsningar utgår jag och hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns.

" Det var oerhört givande för mig att få mer insikt kring hur jag kan förstärka min själsliga energi och hur jag kan utvecklas själsligt. Helena hittade viktiga händelser från akashakrönikan som gav förklaringar till situationer och händelser som jag konfronterats med många gånger i det här livet. Hon hjälpte mig att rensa negativa kopplingar från det förflutna och det är jag väldigt tacksam för. Helena var varm och visade stor omtanke och respekt för mina upplevelser. Jag kan starkt rekommendera Helena." Lotta Nilsson - Göteborg 

PRIS: Själsprofilsläsning: 880 kr

I priset ingår:

  • Mitt förarbete
  • Telefonsession, 30 - 45 min, eller session på plats i min lokal ca 60 min - ange vid bokning i meddelanderutan om du önskar via telefon eller på plats i min lokal på Koopmansgatan 10, 414 65 i Göteborg. 

Välkommen att boka din tid via bokadirekt 

Själsläsningar

Med en själsläsning får du reda på vilka dina starkaste själsenergier är och vilka andliga gåvor du har, vilket berättar vad du är ämnad att göra för att leva i linje med ditt själsjag. När vi lever i linje med vårt sanna jag, så skapas mer överflöd i livet av den anledningen att man samarbetar med de andliga gåvor man har med sig in i detta livet. Därmed får man chans att använda hela sin potential och leva sitt liv fullt ut i alla aspekter. Att inte leva i linje med sin själ, skapar brist av olika slag och man får en känsla av att inte komma framåt i livet så som man önskar. 

Få reda på dina andliga gåvor & kvaliteter med själsläsning

Själsläsningen ger dig klarhet kring din livsväg. Genom fokus på dina andliga gåvor, får du reda på vilka kvaliteter du har med dig i livet och vilka områden som skapar överflöd i ditt liv.