Online Tarotkurs: Upptäck Konsten av att tolka tarot!

Välkommen till denna online Tarotkurs, där du kan utforska mysteriet och visdomen i Tarotkorten i din egen takt och i bekvämligheten av ditt eget hem. Oavsett om du är en nybörjare eller redan har viss erfarenhet av Tarot, är denna kurs utformad för att hjälpa dig att fördjupa din förståelse och förmåga att läsa Tarotkorten på ett meningsfullt och intuitivt sätt. 

Tarot är ett underbart verktyg för att hjälpa oss att medvetandegöra saker i vår tillvaro och är stärkande för vår personliga och andliga utveckling.

Tarot - ett Alkemiskt förvandlingsarbete

En tarottolkning är en nedstigning i det omedvetna för att återkomma på en högre medvetandenivå. Frågaren projicerar sitt omedvetna på tarotkorten och leds av tarottolkaren genom sitt omedvetna utifrån kortens symboler. Ett fokuserat arbete innebär att något okänt blir synliggjort. Hon förvandlas från okunnig till upplyst i någon aspekt och tar därmed ett steg i sin individuationsprocess (utvecklingsprocess).

Vad ingår i kursen:

 • Förinspelade videolektioner: 2 h, 15 min (135 minuter) : Få tillgång till förinspelade videolektioner. Varje video tar upp olika aspekter av Tarot, från grundläggande begrepp om korten till övningar av olika tarotläggningar. 

 • Nedladdningsbart kompendium, 26 sidor

 • Nedladdningsbara pdf-er om kortens symbolik och numerologi

Materialet går igenom följande:

 • Tarothistoria: Introduktion med tarotkortens historia, hur man använder korten, dess roll för självförståelse och insikt, vilka sorts frågor att ställa, hur korten fungerar, de vanligaste/mest kända kortlekarna etc. Lär dig om 

 • Tarotkortens Värld: Utforska varje Tarotkorts betydelse, symbolik och energi. Lär dig att tolka korten på ett sätt som resonera med dig och din intuition. Genomgång av korten i Stora Arkanan - Arketyperna och människans utvecklingsprocess. Genomgång av korten i Lilla Arkanan - dess element och korrespondenser. 
 • Tarotläggningar: Upptäck olika tarotläggningar, så som keltiska korset och Tre-korts-spridning och flera andra läggningar. Lär dig att skapa meningsfulla och tarottolkningar för dig själv och andra.
 • Årskort & Livskort: Hur du räknar ut och gör en analys av ditt eller andras livskort & Årskort. (livskortet är den energi som präglar din nuvarande inkarnation & årskortet är det kort som präglar ditt nuvarande år).
 • Kortens numerologi - slipp memorera alla kort genom att lära dig korten genom att förstå dess energi genom numerologin och dess element
 • De vanligt förekommande symbolerna - Lär känna symbolspråket, som fördjupar din förståelse av korten. 
 • Intuition och Anslutning: Få insikter om hur du utvecklar din intuitiva förmåga och skapar en djupare anslutning till korten. Lär dig att lyssna på din inre visdom när du tolkar budskapen i Tarot.
 • Praktiska Övningar: Delta i praktiska övningar som hjälper dig att tillämpa dina kunskaper. Utforska olika scenarier och frågeställningar.
 • Material: Få tillgång till kursmaterial, inklusive nedladdningsbart kompendium. 

Hur det fungerar (Läs noggrant): 

1. Köp kursen och betala med paypal

2. Skapa ett konto på medlemssidan genom att gå till denna sida: https://www.reikigbg-helena.se/tarotkurs-online/

3. Du kommer få ett mail med anvisningar: Följ de instruktionerna i mailet.

3. Få Åtkomst: Efter registrering, så får du omedelbar tillgång till onlinekursen där allt kursmaterial finns samlat. Du hittar då sidan på denna adress: 

https://www.reikigbg-helena.se/tarotkurs-online/

3. Studera i Din Takt: Studera kursen när som helst som passar dig. Det finns också ett nedladdningsbart kompendium och andra stenciler, som du kan spara på datorn eller printa ut där all information finns samlat. Själva onlinekursens sida har du tillgång till i 2 år. 

4. Uppstår frågor eller tekniska problem: Maila; reikigbg@gmail.com

Erbjudande! 
200 kr rabatt på kursen. Priset är nu 777 kr. (Originalpris 977 kr.) Erbjudandet gäller tom 31 September 2023.


777,00 kr