Andlig coaching i Göteborg 

 Lev i linje med ditt själsjag och finn din kraft

Står du inför ett vägval i livet? Känner du att något kallar, men vet inte vad? Är du i processen med att öppna upp för en livsväg där du är mer i linje med ditt själsjag och det ditt hjärta längtar efter? 

Välkommen på andlig livscoaching, där jag guidar dig för att finna din egen kraft och livsväg. Genom samtalet får du tillgång till nycklar för att komma åt din själs längtan samt att finna svaren inom dig.

Jag utgår från ett andligt perspektiv, där jag går igenom allt från attraktionslagen och andra universella lagar och hur du kan använda dig av olika metoder, som tex om hur du kan höja din frekvens för att attrahera in det du önskar i livet. Vi fokuserar på vad just du behöver, hur du hittar tillbaka till din egen kraft samt hur du ska kunna avgöra vad som är ditt hjärtas längtan.

Jag erbjuder mycket effektiva övningar för att ta itu med eventuella rädslor, som hindrar dig att våga följa din längtan.

Jag hjälper dig att skapa tydliga intentioner som leder dig vidare till nästa steg i din utveckling. Gamla programmeringar som håller dig tillbaka i din livskraft medvetandegörs och metoder förmedlas om hur du kan frigöra dig från dem.

Dessa coachingsamtal sker i kombination med en reikibehandling - eftersom det är en fantastisk kombination att även öppna upp på ett djupare energimässigt plan i syfte att frigöra din livskraft och få tillgång till din fulla potential.

Världen behöver dig och jag finns här för att öppna upp de nycklar som du har inom dig i syfte att du ska finna din kraft, samt finna en meningsfull, glädjesam riktning i livet. Jag vägleder dig in i den riktning där din själs längtan bor. Det första steget att förändra sitt liv i en positiv riktning är att säga JA till sig själv. Ta sin önskan på allvar och vara villig till förändring. Varmt välkommen!

  • Andlig coaching + Reiki: 60 min, 777 kr - Tjänsten finns både på plats i lokalen eller på distans via telefon. Varmt välkommen att boka via bokadirekt. 

Att bli coachad av Helena är att bli bemött precis där du är, få förståelse över vad som sker här och nu samtidigt som hon med sin närvaro och öppenhet vägleder dig till din inneboende kraft. Under sessionerna med Helena känner jag mig i kontakt och jag blir speglad och vägledd i precis vad jag där och då behöver. Vill du som jag guidas och stärkas i dig själv för att kunna leva din sanning, så är det verkligen hit du ska vända dig. Vissa människor är bara skapta för att vägleda andra. Tack Helena! 

/ Sara E

Efter vår första session minns jag tydligt att världen fick färg och helt plötsligt hörde jag fåglarna sjunga och träden vina i vinden. Detta kan låta trivialt, men för mig var det en frihet jag inte hade känt på länge. En oerhörd befrielse! Hennes coaching har gett mig en förbättrad kontakt med mig själv, min kropp och med min intuition! Vill du bli fri från det som plågar dig, återta din kraft eller känns ditt sanna jag omfamna dig? Kontakta då Helena! 

/ Per L